Power & Beauty

"КРАСОТА И СИЛА" ООД е компания, специализирана в областта на търговията с хранителни добавки и фитнес уреди. Основана и развиваща дейността си от 2002г.

"КРАСОТА И СИЛА" ООД е вносител и официален представител на повече от 15 фирми производителки на хранителни добавки от САЩ, като Muscle Tech, Ultimate nutrition, Universal, ABB, Optimum nutrition, Nutrex, Six Stars, VPX, Interactive, Scivation, USP, MHP, API, Controlled labs и др. Всички продукти от каталога на "КРАСОТА И СИЛА" ООД са директен внос и имат конкурентни цени за българският пазар. Те са широко рекламирани и познати на българския пазар на хората занимаващи се със спорт, за целта фирмата ни рекламира в специализирани издания и води опознавателна кампания в по-масовите медии. Спонсори сме на редица спортни мероприятия и на редица изявени атлети от българският спорт.

Търговията на своите продукти фирмата осъществява посредством собствени търговски обекти, франчайз управление и дистрибутори из цялата страна. Клиентите са ни основно хора,занимаващи се активно със спорт и водещи здравословен начин на живот. В търговските ни обекти работят обучени специалисти със спортно образование и допълнителна специализация които следят последните новости в бранша до последните детайли.

"КРАСОТА И СИЛА" ООД е притежател на регистрирана комбинирана марка в Патентното ведомство на Република България под номер 75194 от 20.09.2010г.

Под шапката на тази марка се осъществява дейността на нашите търговски обекти и тези с франчайз управление. Тя е вече утвърдена, символ на качество и перфектно обслужване с професионализъм без конкуренция.

етаж

Забавление

Аксесоари, бижута, подаръци, книги

Здраве и красота

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам