Leonardo Optics

Леонардо ООД е директен вносител на Luxottica Group и Marcolin S.p.A.

Компанията ни е основана през 1994 г., като през годините сме се усъвършенствали, за да можем да предоставим най-доброто от висшата мода. В нашите оптики можете да намерите слънчеви очила и корекционни рамки от световно известни дизайнерски линии като Armani, Bvlgari, Dolce & Gabbana, RayBan, Oakley, Persol, Prada, Versace, Vogue, Tom Ford, Ralph, Tiffany & Co., Swarovski и много други.

В нашия оазис от богат избор на очила ще откриете и контактни лещи, и многобройни видове стъкла за диоптричните ви очила.

Прекрачвайки прага на бутиковите ни магазини ще попаднете на невероятен екип от специалисти, които ще ви помогнат в правилния избор. Желанието ни е да изпълним вашия свят с много красота, здраве, качество и уникален стил. Част от оптиките ни са оборудвани със съвременни лекарски кабинети за диагностика и профилактика на очни заболявания.

Дружеството ни разполага с два офиса където се обслужват административните нужди на магазините ни. Също така разполагаме с 10 оптики в България и 2 оптики в Румъния разположени на топ локации. Можете да откриете вашата любима оптика в най-големите градове на страната – София, Варна, Пловдив, Бургас и Велико Търново, както и в Букурещ, Румъния.

етаж

Забавление

Спортни стоки

Аксесоари, бижута, подаръци, книги

Забавление

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам