Eco Fresh

ЕКО ФРЕШ – Химическо почистване на облекла, ует клийнинг, боядисване на кожи и текстил, пране на спално бельо, килими и завивки; парно гладене.

Най-модерните и нови световни технологии в почистването , за да изглеждат дрехите Ви като чисто нови. Качественото почистване на вашите дрехи се нуждае от професионализъм, от съвременни технологии и персонално обслужване – Това сме Ние. Доверете Ни дрехите си и ще се възползвате от преференциалните Ни цени, от бонусната Ни система за лоялни клиенти, както и с европейско Ниво на обслужване.

Сложете край на досадното търсене на шивач за ремонта на вашата дреха – Ателието Ни предлага пълна гама от кинкалерия и наличен Шивач-Коректор , който само за 30 минути ще ушие вашето скъсано копче, провиснал подгъв или просто ще коригира широкия Ви панталон.
Разполагаме с цялата гама от конци , копчета, апликации и материали, които да съживят ефекта на вашата дреха и да ви спестят време от досадното търсене на професионалисти.

Еко Фреш – връща живота на вашите дрехи и Ви кара да се радвате на живота . Ако искате да бъдете забелязвани – изберете качеството на ЕКО ФРЕШ.

етаж

Забавление

Спортни стоки

Аксесоари, бижута, подаръци, книги

Забавление

« назад

Работно време

Начини на плащане

Vpay
Maestro
MasterCard
Visa Electron
Visa

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам