go to gplus page

Магазини

Kompass

„Kompass” е българска верига от магазини за обувки и аксесоари с над 20 годишна традиция на българския пазар. Магазините ни се отличават със специфична атмосфера, съчетаваща комфорт и обслужване, което максимално удовлетворява изискванията на клиентите ни. Ние ежедневно предлагаме голямо разнообразие от обувки и аксесоари на цени, които всеки може да си позволи. „Kompass” е марка - символ на доверието.

В духа на немския стил и качество в магазин „Kompass” – Mall Galleria Burgas сме представили актуални колекции на лидерите за обувки в Германия: Gabor, Salamander и Tamaris. Не сме изневерили и на световноизвестните марки Fornarina, Levis, Sisley, United colors of Benneton, чиито чанти и аксесоари Ви очакват пpи нaс, зa дa дoпълнят целoсттa нa Вaшия външeн вид.

Gabor – Най-разпространената марка за дамски обувки в Германия и една от най-търсените в цяла Европа. Висококачествената и мека кожа, съчетана с изключително прецизна изработка, предполага максимален комфорт, елегантност и удобство.

Salamander – Повече от 100 години, обувките с марка Salamander се радват на своя престиж, популярност и признание не само в Германия, но и в цяла Европа. Елегантни и удобни, обувки Salamander предоставят пълен комфорт, прилягайки към извивката на всеки претенциозен крак.

Tamaris – Днес марката се радва на завиден успех в над 50 държави и не случайно всяка втора дама в Германия има поне един чифт обувки Tamaris. Ние Ви предлагаме един висококачествен продукт на достъпна цена, който Ви позволява да бъдете в крак с последните модни тенденции и да се радвате на стилен дизайн, удобство и комфорт в ежедневието.

« назад